werkwijze

Duidelijkheid, kwaliteit en snelheid

De dingen op z’n beloop laten is niet mijn stijl. Ik houd van aanpakken en doorpakken. Geen lange verhalen en lange wachttijden. Dat wil ik zoveel mogelijk voorkomen. Daarom werk ik snel en toch secuur. En netjes. Ik wil het gewoon goed doen.

Daar worden u en ik blij van. Ik werk op afspraak en op tijd. Ik geef graag gas en werk met plezier en passie. Daarom kan ik meestal al binnen twee weken na aanvraag met een stuc-opdracht beginnen.

Voordat ik voor u aan de slag ga, kom ik eerst even langs om het werk te bekijken en op te meten. Bij mijn eerste bezoek neem ik voldoende stalen met stucwerk voorbeelden mee om samen met u uw keuze te bepalen.

Als de keuze voor het stucwerk bepaald is, zal ik het te stuccen oppervlak opmeten. Met alle verkregen informatie kan ik dan een offerte maken die ik graag kom presenteren en toelichten. Na akkoord, spreken we een datum af wanneer ik kan beginnen. Als u er dan voor zorgt dat de muren vrij zijn van decoratie en schroeven, kan ik snel aan de slag.

venetiaans stukwerk

Het resultaat mag er zijn

Stucco Artistico werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en gereedschappen. dit resulteert in een prachtig eind resultaat waar u nog vele jaren zult genieten. 

"Ik ben echt trots op mijn werk en doe er alles aan om mijn klanten blij en tevreden te stellen."

Ryan Rutten  – stucco artistic

logo stucco artistico

Stucco Artistico creëert hoogstaand artistiek stucwerk voor particulieren en bedrijven.

Conctact